Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

-ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΙΛΟΥ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ BLOG;
-ΕΓΩ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ.Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
-ΕΡΩΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΑ;
-ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ,ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΠΙΝΟΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΥΣ ΛΟΓΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ "ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΑ".
-ΕΡΩΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ;
-ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
-ΕΡΩΤΗΣΗ: ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ;
-ΑΠΑΝΤΗΣH: ΟΧΙ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Η ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ - ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑΜΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
-ΕΡΩΤΗΣΗ: ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ;
-ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΟΧΙ,ΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ.ΙΣΩΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ...